Skip to content.

Profesorul american Joseph Childs a primit titlul de Dr.H.C. al Universităţii Agora

Written on Nov. 4, 2012.

Profesorul american Joseph Childs a primit titlul de Dr.H.C. al Universităţii Agora

În data de 2 noiembrie 2012  a avut loc ceremonia oficială de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii Agora profesorului american Joseph Childs.

Domnul Dr. Joseph Childs este profesor universitar de Business şi decan al College of Business And Legal Studies din cadrul Southeastern University, Lakeland, Florida, SUA.

Southeastern University este o universitate creştină privată, înfiinţată în anul 1935, acreditată în Statele Unite de SACS (Commission on Colleges of the Southeastern Association of Colleges and Schools), iar la nivel internaţional are acreditare acordată de IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education).

Prin mijlocirea domnului profesor Childs, Southeastern University a înfiinţat la Universitatea Agora din Oradea un MBA (Master of Business Administration). Masterul este susţinut de profesori americani în format hibrid: online, direct în campusul Universităţii Agora, combinat cu excursii de studii în ţări din Uniunea Europeană şi, opţional, o săptămână intensiv în campusul universităţii americane. Diplomele MBA sunt recunoscute pe plan internaţional.

Ecouri în presă:

www.ovidan.ro

www.crisana.ro

www.bihon.ro

Galerie foto de la ceremonie: OviDan

Back to content.