Sari la conținut.

Anunțuri

INVITAŢIE ( Icon PDF (452,2 KO) ) - LISTA DE INVITAȚI ( Icon PDF (270,5 KO) )

CENTRUL DE STUDII ȘI CERCETARE DE DREPT PRIVAT

UNIVERSITATEA AGORA DIN MUNICIPIUL ORADEA

vă invită să participați la:

CONFERINŢA

DREPTUL PRIVAT COMPARAT - O NOUĂ FRONTIERĂ

Manifestarea va avea loc joi, 10 noiembrie 2016, ora 16.00 la

UNIVERSITATEA AGORA

Evenimentul este organizat cu scopul de aduce o profundă înţelegere  dreptului privat comparat în lumina noilor reglementări naţionale şi internaţionale. Demersul comparativ vizează cu precădere  uniformizarea structurală a doctrinelor dreptului continental şi a sistemului de Common Law în societatea contemporană europeană.

Persoanele de contact: 

Drd. Laura Boşca Rath - Tel :+040740646248

Drd. Vlad Bărbat - Tel :+040748264402

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Întâlnire

În data de 03.11.2016, ora 16.00, în Amfiteatrul Albastru din cadrul UAO, studenții Universității Agora sunt invitați la întâlnirea cu domnul Valentin Stănescu - Expert criminalist, autorizat de către Ministerul Justiției. Întâlnirea are loc in cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră a Studenților din cadrul UAO.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A VI-a Ediție a Conferinței Internaționale de Științe Administrative – AIAC 2016 ,,Cooperare Internațională Inter-Instituțională în Era Globalizării”

Vă invităm să ne onorați cu prezența dumneavoastră în cadrul celei de-a VI-a Ediție a Conferinței Internaționale de Științe Administrative – AIAC 2016 cu tema ,,Cooperare Internațională Inter-Instituțională în Era Globalizării”.

Conferința internațională va fi organizată sub cupola Universității Agora din municipiul Oradea în data de 8 decembrie 2016 începând cu ora 16:00.

Anunțăm prezența invitaților noștri din Olanda și Australia, care vor prezenta informații vitale bunei guvernări în societatea contemporană, mediului juridic și administrației.

Olanda:

  • PhD. Rob Meijer, professor of Psychometrics and Statistical Techniques, Department Psychometrics and Statistics, Faculty of Behavioral and Social Sciences, University of Groningen, The Netherlands;
  • PhD. Susan Niessen from the Faculty of Behavioral and Social Sciences, University of Groningen, The Netherlands;
  • PhD student Daniela Crișan from the Faculty of Behavioral and Social Sciences, University of Groningen, The Netherlands;

Australia

  • Leanne Rhodes CEO Founder and Researcher at Abolishion Inc. NGO;
  • Humelnicu Ioana Veronica Awareness Program Specialist atAbolishion Inc. NGO;

Vă așteptăm!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Internship 2016

Programul oficial de Internship al Guvernului se va derula în această vară în perioada 22 iulie – 22 septembrie 2016 și va avea ca obiectiv implicarea tinerilor performanți în activitățile Guvernului, pentru dobândirea de către aceștia a experienței și cunoștințelor practice. 150 de stagiari vor fi recrutați la Palatul Victoria, în ministere și în celelalte instituții participante la program.

Înscrieri la http://internship.gov.ro/

Înapoi la conținut.